5 SERIES DIE WIJ WILLEN ZIEN OP DISNEY+

November 10, 2018

 

Met de komst van de streamingdienst Disney+ en de aankondiging van series met personages als Loki, Scarlett Witch, Falcon en The Winter Soldier, keken wij naar de meer dan 3000 karakters in de Marvel wereld en van wie wij graag een serie zouden bingen op de bank.


1. BLADE
 

 


Half mens, half vampier Blade kennen we natuurlijk al uit de inmiddels 20 jaar oude film met Wesley Snipes in de hoofdrol. Het zou geweldig zijn als Snipes de rol van 'vampire hunter' weer op zich zou nemen, maar de acteur wordt er ook niet jonger op (op moment van schrijven 56 jaar oud), dus de mogelijkheid dat hij vervangen word door een jongere acteur lijkt aannemelijk en zou ook een mooie kans zijn om jong bloed een kans te geven. Uiteraard zou Wesley Snipes ook terug kunnen keren als mentor voor een nieuwe Blade, of misschien wel zijn dochter, Fallon Grey...

2. FANTASTIC FOUR

 


Na vijf pogingen om de eerste superhelden van Marvel Comics te verfilmen, is het misschien een beter idee om Reed, Sue, Ben en Johnny te vertalen naar het kleine scherm. Dit geeft ook de mogelijkheid om de verhalen achter de personages goed uit te diepen, iets waar je in een film niet echt de kans krijgt gezien de beperkte speelduur. 

3. KORG

 


Korg was een van de hilarische hoogtepunten in Thor: Ragnarok (met de stem van regisseur Taika Waititi) en wij zouden dan ook niets liever willen dan 10 afleveringen waarin de stenen reus op avontuur gaat, terwijl hij kennis maakt met andere aliens in de galaxy. Misschien kan hij zijn maatje Miek dan ook weer op sleeptouw nemen... 

4. MOON KNIGHT

 


Geruchten gaan al langer de ronde dat Disney en Marvel bezig zouden zijn met een Moon Knight serie. Je zou Moon Knight (echte naam: Marc Spector) het beste kunnen omschrijven als een mysterieuze en bovennatuurlijke versie van Batman. Hij keert terug uit de dood met speciale krachten dankzij een Egyptische god, nadat hij voor dood is achtergelaten door mensen die hij dacht te kunnen vertrouwen. Wanneer hij weer is bijgekomen van deze ontdekking besluit hij wraak te nemen en zijn talenten in te zetten tegen de misdaad. 

5. X-23

 


Nu dat Disney ook weer de rechten van de X-Men in handen heeft, zal het niet lang duren voordat een van de mutanten zijn of haar opwachting maakt in de Marvel Cinematic Universe. Als het gaat om series, zouden wij maar wat graag Dafne Keen terug willen zien als Laura (X-23) die furore maakte in Logan, als de dochter van Wolverine. 

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

CHEZ GEEQUE PODCAST #30

September 26, 2019

CHEZ GEEQUE PODCAST #29

September 19, 2019

CHEZ GEEQUE PODCAST #28

September 12, 2019

1/1
Please reload

Tags

Please reload

 

©2018 by GeekLove. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now